Follow Friday

BO | @tweelingmam_puck_sam

Hoi lieve Perfs volgers!

Mijn naam is Bo, 32 jaar, wonend in het o zo mooie Schijndel.

Deze zondag neem ik jullie mee in een kijkje in ons levendige, vrolijke en soms wat chaotische leven! Ik ben namelijk mama van een heerlijke bijna twee jarige tweeling, Puck en Sam. Het krijgen van kinderen vind ik het meest bijzonderste maar ook het meest heftigste in je leven. Nu de dames beter slapen, minder ziek zijn en meer zelfstandig worden kan ik je vertellen dat ik mijn draai in het moederschap heb gevonden. Ik werk als psychiatrisch verpleegkundige, dit werk doe ik zo’n 24 uur per week. Tijdens mijn zeldzame vrije uurtjes, crosfitt ik graag, ga ik met mijn vriendinnen op pad en vind ik het heerlijk om samen met mijn man een “date night/day” in te plannen!

Lijkt het jou leuk om nog meer over mij te weten te komen? Volg mij dan via @tweelingmama_puck_sam en bekijk natuurlijk vandaag de story’s via Perf! 

Liefs, Bo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *