Geen categorie

MELISSA | @demamavan2

Hallo lieve mede instagrammers!

Wellicht dat ik misschien bekend voor kom want dit is namelijk niet de eerste keer dat ik een take over mag doen bij Perf not so Perf.

Maar voor degene die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen 😉 

Ik ben Melissa, 27 Jaar (bijna 28 jaar) en ik ben op 1ste kerstdag geboren in Den Helder. Ik woon nu in Limburg omdat ik op mijn 17de daarna toe ben verhuist met mijn moeder en mijn 2 broertjes. Mijn vader is er niet meer. Hij is overleden toen ik 18 jaar oud was. Ik heb hierdoor te maken gekregen met PTSS en hier heb ik wat blogs over geschreven.

Ik ben getrouwd met Jan. Jan is vrachtwagenchauffeur. Dit betekent dat ik 5 á 6 dagen in de week er alleen voor sta met de kinderen. Gelukkig komt hij s’avonds altijd thuis.  

Samen zijn wij de mama en de papa van Lynn (4) en Jace (1). Ik ben vooral heel veel thuis bij de kinderen. Maar 1 dag in de week werk ik op kantoor. Omdat mijn bonusvader mijn werkgever is, kan ik in goed overleg plannen wanneer ik werk. Dit is voor mij heel fijn. Zo ben ik er altijd voor hun. 

Naast Lynn en Jace hebben wij sinds kort ook een Puppy. Zijn naam is Woezel en hij is een shih tzu. Zowel wij als de kinderen zijn dol op hem. Hij is de kers op de taart in ons gezin.

In mijn vrije tijd ben ik het liefste creatief bezig. Dit kan zijn door even lekker te knutselen, sieraden maken en met sinterklaas maak ik graag surprises. Ook doe ik het liefste elke dag iets leuks maken in het haar van Lynn. Dit zie je ook geregeld terug op mijn instagram. 

Sinds November 2020 ben ik actiever bezig met instagram. Ik zit er al veel langer op maar deed er nooit echt iets mee. Sinds ik actiever ben kom ik ook meer in contact met anders mensen. Dit vind ik erg leuk en door de vele stories die ik plaats heb ik altijd leuke herinneringen voor later. Eigenlijk is het een soort dagboek. Echt iets negatiefs heb ik gelukkig nog niet meegemaakt. Ik heb wel een keer een opmerking gekregen over dat mijn eten leek op de kots na  een koningsnacht doorhalen. Maar gelukkig bleef het hierbij. Hopelijk blijft het zo en mag ik ook ooit een keer 10.000 volgers halen. Dit is nu natuurlijk nog een ver-van-mijn-bed-show maar de 2000 komt toch al in zicht. 

Ik hoop over een jaar of 10 dat ik nog net zo gelukkig ben als dat ik nu ben. Nog steeds mag genieten van mijn prachtige gezin, familie en vrienden om me heen. 

Ik wil graag nog meer dingen uit het leven halen die er in zitten maar ook nog steeds genieten van alle kleine dingen die er zijn.

Leuke weetjes

  • Ik heb paarse haren
  • Mijn 2de naam is Elsje, vernoemd naar mijn oma en tante en ik ben onwijs trots op die naam.
  • Ik vind vroeg opstaan verschrikkelijk, helaas kom ik hier niet meer onderuit met kleine kinderen. 
  • Ik ben een enorme kluns  
  • Ik kan heel eigenwijs zijn. Maar dit is een familiekwaaltje.
  • Draag het liefste vrolijke sokken zoals happy socks 
  • Ik lust geen koffie maar drink het liefste de hele dag thee. 
  • Ik probeer altijd alles zo positief mogelijk te bekijken. Dit lukt niet altijd. Mijn motto is dan ook: ‘wacht niet tot de storm voorbij is, maar leer dansen in de regen’ 
  • Mijn favoriete periode van het jaar is de periode rondom sinterklaas

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *