Follow Friday

WENDY | @wendy_liz_loa

Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Wendy, ik ben 29 jaar oud, getrouwd en mama van 2 dochters.Ik ben een paar jaar geleden uit Amsterdam verhuisd naar een klein dorpje midden op de Veluwe. Mijn ouders hebben een paar jaar een chalet gehad op een vakantiepark, en op een mooie zomeravond heb ik mijn man leren kennen in de plaatselijke kroeg. Mijn eerste gedachte was nouuuu, dat is een knappe boer! Nu zijn we alweer ruim 9 jaar samen, en woon ik alweer 7 jaar hier. Samen hebben we 2 hele leuke meiden Liz en Loa. Ik ben 2,5 jaar geleden met ‘pensioen’ gegaan 😉 en tot nu toe bevalt dat prima! Toen ik stopte met werken ben ik wat meer actief geworden op Instagram. Je wereldje wordt dan toch wat kleiner en via insta heb ik hele leuke contacten gekregen met andere meiden\moeders. 

Vrije tijd

Wij gaan graag de hort op met Zn 3, mijn man is alleen op zondag vrij dus ik ben veel alleen met de meiden. Ik sport 3 ochtenden in de week en Loa gaat dan naar de opvang in de sportschool. 1x in de week maak ik  foto’s voor een kleding winkel. We gaan graag naar opa en oma in Amsterdam, niet alleen omdat we dat erg leuk vinden, maar ook omdat ik het fijn en belangrijk vind dat ze ook een stuk mee krijgen van waar ik ben op gegroeid. Lekker wandelen door de stad, ergens wat drinken en natuurlijk SHOPPEN!

Feitjes

  • Ik vind mezelf echt de gangmaker op elk feest.
  • Ik zit altijd aan mijn oren als ze koud zijn (er aan hé niet erin!)
  • Heb ruzie met ons geld en dus ook vaak met mijn man.
  • Ik toupeer altijd mijn haar want ik ben ervan overtuigd dat me hoofd dan dunner lijkt. Het blijft alleen altijd maar 5 min zitten dus loop ik alsnog met een dikke kop rond🤣

Toekomstplannen

​Over 10 jaar hebben we 2 pubers in huis, dan heb ik waarschijnlijk weer een baan. Ik hoop dat we dan verhuisd zijn en mijn man dan zijn werk aan huis heeft kunnen realiseren. Over 25 jaar ben ik 54 en misschien al wel oma. Nog steeds gelukkig getrouwd met Her die dan al 61! is.

Ik hoop ooit nog eens iets voor mijzelf te kunnen beginnen, een tof koffiezaakje of misschien wel een kinderkleding winkeltje met koffiecorner 😍

Instagram

​Mijn account ben ik in 2016 gestart maar in 2018 pas echt gaan gebruiken. ​​Wat ik heel leuk vind is het contact met meiden/moeders! Met insta ben je nooit alleen 😉Ik krijg veel vragen en complimentjes over de kleding van mijn meiden, foto’s en filmpjes maken met Liz en Loa en hun outfits is ook echt een beetje een hobby geworden. Ja wat is minder leuk? Soms laat ik mijn wel is gaan in de storys, en uit ik mijn mening over iets. Dat wordt me niet altijd in dank afgenomen. Maar naar mijn idee moet je iedereen in zijn of haar waarde laten en elkaars mening dan ook respecteren. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar blijf wel lief voor elkaar.

Wil je nog iets kwijt?

Ik zet de kerstboom altijd begin oktober neer, want zeg nou eerlijk een boom is toch helemaal gezellig in huis. Als je Zara roept hier in huis flikkeren alle kasten in elkaar. Grote aankopen zoals ons bed, tv en keuken heb ik alleen gekocht zonder overleg 🤣. Hoe leuk lief en aardig ik ook doe, ik trek altijd ruziemakende mensen aan. Ik ben geen moeder die gaat janken als de meiden gaan logeren bij opa en oma, ik vind het juist heerlijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *