Follow Friday

NATHALIE | @nathalie_mamavanvier

Wie is Nathalie?

Ik ben Nathalie, 27 jaar. 7 jaar getrouwd met Henriko en samen hebben we 4 kinderen. Rick van 6, Joël van 4, Louisa van 3 en onze kleine Niek van 3 maanden. We wonen op de mooie veluwe. Henriko en ik zijn beide opgegroeid in dezelfde woonplaats en daar wonen we nu ook. Ik ben er 1 van een eeneiige tweeling. De band met mijn tweelingzus is heel bijzonder. We zijn een spiegelbeeld tweeling en hebben ook een fijne band samen. Er gaat geen dag voorbij dat ik haar niet gesproken heb. Toen we 18 jaar waren, zijn onze ouders helaas uit elkaar gegaan. Inmiddels hebben ze beide iets nieuws.  

Henriko komt uit een gezin van 8 kinderen. Altijd een gezellige drukte als we met zijn allen daar zijn. Vroeger als klein meisje riep ik ook altijd dat ik een groot gezin wilde. En inmiddels ben ik toch al moeder van 4 kinderen, waar ik enorm dankbaar voor ben. Het is niet vanzelfsprekend. Helaas hebben wij ook te maken gehad met miskramen. 

Werk & vrije tijd..

Ik werk 2 dagen in de week. Dinsdag en donderdag van 9-17. Mijn werk bestaat uit verschillende taken. Voornamelijk ben ik bezig met orders inpakken vanuit de webshop. Neem ik telefoon aan en beantwoord ik mailtjes. 
In mijn vrij tijd ben ik soms druk in huis, want ja met 4 kinderen en 2 dagen werken moet ik ook tijd maken voor het huishouden. Maar naast het huishouden wat niet mijn grootste hobby is, maak ik graag kleding voor mezelf en de kinderen. 
Daarnaast vind ik het fijn om met het gezin op pad te gaan. Alleen door de omstandigheden van deze tijd gebeurd het bijna niet meer, maar maken we het thuis heel gezellig.

Nathalie’s facts.

Ik ben er een 1 van een eeneiige tweeling, en zij is getrouwd met het broertje van mijn man. 

Ik wil smorgens wakker en aangekleed zijn voordat de kinderen wakker worden, anders loop ik voor mijn gevoel de hele dag achter de feiten aan. Daarom staat mijn wekker om 6.15 en ben ik blij met mijn kinderen die goed slapen.

Ik ben bang voor spinnen en roep altijd mijn man om ze te pakken.

Nathalie haar doelen & toekomst.

Over 5 jaar ben ik 32 jaar, oh wat klinkt dat alweer oud. Vroeger op school zei ik altijd ik wil jong moeder worden. En dat is gelukt. Ik wil graag gestart zijn met het oprichten van mijn eigen bedrijfje. Wie weet lopen er nog wel meer kinderen rond. Je weet nooit. 

Over 10 jaar ben ik 37, dan is de oudste 17 en zit ik in een hele andere fase wat kinderen betreft. Daar wil ik eigenlijk nog helemaal niet aan denken. Ik hoop dat mijn eigen bedrijf goed loopt en dat ik het niet meer alleen kan doen.

En over 25 jaar, dan ben ik misschien al wel oma. Haha. Hoop ik. Hebben we een tweede huis in huis buitenland en hebben we een reis gemaakt naar Curaçao. En doelen? Die heb ik niet.. Ik bekijk gewoon wat er op mijn pad komt. Genieten van mijn gezin vind ik het allerbelangrijkst. 

Instagram weetjes!

Ik heb instagram aangemaakt toen ik zwanger was van Louisa, omdat ik inspiratie wou op doen en ik was wel eens benieuwd wat instagram nu precies was. Ik heb voor het eerst een foto geplaatst toen Louisa was geboren. Daarna plaatste ik zo nu en dan een foto. Mensen waren wel benieuwd. 2 baby’s onder een jaar. In 2019 ben ik instagram ook meer gaan gebruiken en ben ik begonnen met verhalen te delen. 

Ik vind het heel leuk om contact te hebben met mijn volgers, de gesprekken die er uit voort komen. Je inspireert elkaar en je deelt je ervaringen met elkaar. Bij sommige zie je dat ze alleen maar negativiteit over zich heen krijgen of dat ze iemand zwart maken. Daar houd ik niet van. Gelukkig heb ik het zelf nog niet mee gemaakt op mijn account. 

Last but not least..

Tussen Joël en Louisa zit een leeftijdsverschil van 10 maanden. En ik vind het zo mooi hoe hun band is. Net een tweeling alleen heb je dan fases 2x en dan achter elkaar en bij een tweeling tegelijk. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *