Follow Friday

ASTRID | @momof2girls_andaboy

Wie is Astrid?

Ik ben Astrid van Scchaick, 33 jaar, bijna 11 jaar samen waarvan 6,5 jaar getrouwd met Paul (36) en samen hebben wij 3 kinderen: Yenthe (6) Thijs (5) en Foof (2). We wonen in het mooie Boekel.

Werk & vrij tijd!

​Ik werk 32u als accounting medewerkster bij ICT bedrijf. En ik spring bij in de zaak van mijn vader. Hij heeft een (Belasting) Advies bedrijf. Hopelijk kan ik dit in de toekomt overnemen.

​In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn kinderen. Samen een spelletje doen, iets bakken of wandelen door de bossen. Maar ik ben natuurlijk niet alleen een moeder, daarom drink ik graag een theetje met vriendinnen, ga ik graag uit eten en doe ik aan volleybal.

Astrid’s FACTS!

​- Als er boterhammenworst in huis is, ik deze meteen op moet eten! 
​- Een boterham met vlokken per dag een must is
​- Ik graag, en meestal ook hard en vals, meezing met de radio

Toekomst plannen & doelen..

Ik hoop dat ik over 5 tot 10 jaar de zaak van mijn vader overgenomen heb, en dat het geslaagd is!
​Mijn droom is ook nog om een eigen huis te bouwen, dat je kan aangeven wat je wensen zijn en dat het allemaal terug te vinden is in een huis. Lijkt me fantastisch

​Lang wilde ik kilo’s afvallen, nu wil ik gewoon lekker in mijn vel zitten. En of dat met een maatje meer is, dan is dat zo.

Instagram weetjes…

Met dit account iets meer dan 1 jaar, maar daarvoor wel al met een ander account.

​Ik vind interactie met andere leuk, al mag het op mijn pagina nog net iets meer van mij. Ik vind het leuk als volgers reageren op een vraag of quiz. Verder vind ik op zijn tijd een Reel maken ook heel leuk.
​Ik heb nog maar een klein account, dus minder leuk kan ik niet zeggen. Ik merk wel als je eens een dag niets post dat er dan zo 3/4 mensen gevlogen zijn. Dat vind ik wel jammer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *