Follow Friday

LINDA | @huis.vol.testosteron

Even voorstellen!

Mijn naam is Linda en we wonen in Friesland. Mijn Instagram naam verraadt het al maar ik ben een echte jongensmoeder! Samen met manlief hebben we vier zoons. Jesse (9) is de oudste van het stel en is gek van Fortnite en voetbal, Noud (6) houdt van voetbal en dieren en na deze twee mannen kwam de verassing van ons leven. Een tweeling! Ties en Stef zijn inmiddels ruim 3,5 en gaan dit jaar naar de basisschool (de vlag gaat uit). Twee heerlijke mannen maar o, zo eigenwijs.

@irma_van_asten_fotografie

Wat doe je voor werk? 

Ouder zijn opzich vind ik vaak al een full time baan maar daarnaast werk ik ook nog 3 dagen buiten huis. Ik werk als doktersassistente op de polikliniek gynaecologie. Instagram is een wat uit de hand gelopen hobby geworden en bij tijden ook net een parttime baan. Wat ik overigens wel gewoon ontzettend leuk vind. 

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vriendinnen een bakje koffie of misschien nog beter WIJN te drinken. En zoals ik al zei is IG een uit de hand gelopen hobby geworden, ik vind het heerlijk om te schrijven en content te maken. Als ik de rust kan vinden kan ik ook echt genieten van een goed boek. 

Wist je dat:

  • je mij op verjaardagen altijd overal bovenuit hoort. Ik ratel vaak aan 1 stuk door en heb daarbij een behoorlijk luide stem, leuke combi.
  • ik moet weten waar ik aan toe ben, als we ergens naar toe gaan houd ik ervan om precies te weten wat het plan is, ik ben dan ook vaak degene die vooraf een plan wil hebben tot ergernis van anderen.
  • ik een echte rommelkont ben. Mijn schoenen vind je overal in huis en naast mijn bed liggen standaard een aantal kledingstukken.
  • ik naast rommelkont ook een echte chaoot ben en ik ook echt alles vergeet, tot grote ergernis van manlief. Ik heb lijstjes, agenda’s en week kalenders geprobeerd maar ik ga gewoon het beste op mn eigen chaos. 

Waar hoop je te staan over 5/ 10 en 25 jaar? 

Dat vind ik lastig, ik ben een eeuwige twijfelkont die veel te veel dingen leuk vind. Laat ik zeggen dat ik hoop dat ik tegen die tijd eens een keuze heb gemaakt in wat ik écht nog wil doen qua opleiding. Ik wil mezelf altijd verder blijven ontwikkelen en ben dus vaak snel uitgekeken wanneer ik het gevoel het dat ik er het maximale heb kunnen leren. Ik besef me nu dat ik over 10 jaar een kind heb dat bijna 20! wordt dus ik hoop tegen die tijd toch ook wel samen een drankje te kunnen drinken in de kroeg. Bovenal hoop ik vooral dat we allemaal gezond en gelukkig zijn. 

Heb je doelen, dingen die je wil bereiken? 

Voor nu is ons doel om volgend jaar ons huis te verbouwen, we zijn al druk aan het regelen en ik hoop dat het allemaal lukt en het volgend jaar zomer klaar is. Er staat ook nog een doel om te gaan trouwen maar in de huidige maatschappij lijkt dat nog steeds een ver van mijn bed show. Het kan natuurlijk wel maar wij trouwen vanwege het feest en niet voor het briefje, die hebben we namelijk al 10 jaar in the pocket!

Instagram

Mijn Instagram-account bestaat al sinds 2012 maar pas sinds eind 2018 in hij openbaar en in 2019 ben ik echt veel gaan schrijven en delen. Ik vind de contacten echt ontzettend leuk en de samenwerkingen die er uit voort komen natuurlijk ook. Het enige wat ik minder leuk vind is dat mensen elkaar vaak dingen lijken te misgunnen. 

Af en toe word ik echt helemaal gek van mezelf, ik ben dat type die vanalles wil maar van alles weer niks doet. Zo zijn er in onze quarantaine wat extra kilo’s bijgekomen die ik graag kwijt wil maar om dat ook daadwerkelijk te gaan doen is dan toch weer teveel moeite ofzo. Klinkt idioot, I know maar met een druk leven, werken en kids zit die bank ‘s avonds gewoon veel te lekker. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *