Follow Friday

Elizabeth | @novajace

Hii!

Ik ben Lies, de toetsenbordheld achter het account @novajace. Dit account ben ik ooit begonnen voor mijn dochters Noa en Vajèn, maar inmiddels is de ellende compleet met de komst van hun broertje Mace.

Samen met mijn wederhelft, die ik lekker tolereer wonen we in het burgerlijke Waardenburg. 
Aan huis run ik sinds kort ook en salonnetje en ben ik gespecialiseerd in wimpers en wenkbrauwen. 
In mijn vrije tijd ben ik het liefst gewoon lekker Lies met de meiden. Nee ik bedoel natuurlijk niet die kinderen, maar mijn vriendinnen op de dansvloer. Verder geniet ik van zingen en geniet zingen soms iets minder van mij.

Dol op sporten & diëten

Ik hou van sporten, haha grapje maar het is gezond. Ben dol op diëten want dat doe ik ook altijd blijkbaar en als halve Aziaat is dat super makkelijk want wij houden niet van koolhydraat beperk voedsel. Ook een leugen. Wel is mijn doel EINDELIJK een keer een half kind te verkiezen en zo’n 15 kilo te laten sneuvelen, lijkt me best sexy.

Mijn insta staat een beetje bekend om mijn platte humor en zelfspot.  Ik ben behoorlijk actief op the gremm, maar probeer het zo luchtig mogelijk te houden en zo echt mogelijk. Geen mooie en perfecte praatjes, daar word ik zó niet enthousiast van! 

Ik neem jullie vandaag graag een dagje mee in ons huishouden van Jan Steen. Het leven uit chaos, ellende, vaak ruzie met de kids en toch veel gezelligheid. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *