Follow Friday

MELISSA | @mcvdm_

Hallo allemaal

Mijn naam is Melissa v/d Meulen. 26 jaar oud en ik woon in Sappemeer (Groningen) samen met mijn 2 prachtige kinderen Eliva & Jairo. Ook hebben we een heel leuk hondje Jimmy. Zelf ben ik doktersassistente en doe ik medisch administratieve werkzaamheden op het laboratorium voor infectieziekten, dit doe ik momenteel zo’n 20 uur per week. Eliva wordt in februari 3 jaar en Jairo wordt eind mei alweer 2.

Op dit moment gaan wij door een moeilijke periode omdat de vader van mijn kinderen niet meer bij ons is, begin januari is er besloten dat wij uit elkaar gaan. Helaas een hele pijnlijke situatie maar wij proberen er met ons 3 wat moois van de maken. In mijn vrije tijd doe ik graag een drankje met vriendinnen of ga ik er lekker op uit met de kinderen. Daarnaast vind ik het ook nooit een probleem om een lekker warm land op te zoeken. Verder kun je mij wakker maken voor een lekker wijntje met wat blokjes kaas. En Ohja, ik heb ook een lichte koop verslaving. Mijn lievelings avond maaltijd is lasagne. 

Feitjes

  1. In de winter heb ik het altijd chronisch koud, en zet ik het liefst de kachel op standje crematorium.
  2. Ooit deed ik de opleiding verpleegkundige omdat ik dacht dat ik tegen poep en kots zou kunnen, in mijn eerste stage kon ik het al na een aantal dagen niet meer aan omdat er norro virus onder de bewoners was. Ik kwam erachter dat ik emetofobie heb (een kots fobie).
  3. Ik ben een extraverte introvert.

Toekomst

Over 5 jaar hoop ik weer wat meer aan mijn ambities te kunnen doen, de kinderen gaan dan beide naar school en zal ik een stuk meer vrijheid ervaren. Over 10 jaar hoop ik nieuw geluk te hebben gevonden, ook hoop ik dan ooit in een mooie witte jurk te mogen stralen en ergens op een mooi strand of kerk het ja-woord te kunnen geven. Over 25 jaar als de kinderen uit huis zijn wil ik weer meer van de wereld kunnen ontdekken, dus verre reizen maken en vooral genieten van het leven. 

Doelen

Doelen die ik in mijn leven zou willen behalen zijn: 

  • Financieel onafhankelijk zijn, oftewel mezelf kunnen redden ten alle tijden.
  • Carriére ambities weer oppakken, wellicht nog een opleiding volgen.
  • Persoonlijke groei maken door van mijn fouten te leren en angsten onder ogen te zien.
  • Mijn grootste doel is om mijn kinderen gelukkig te maken en om ze een fantastisch leven te bieden. 

Instagram

Ik ben al een behoorlijke tijd actief op Instagram, ik vind het heel leuk om foto’s te maken en ook om de foto’s na te bewerken. Het leuke aan dit platform is dat je nieuwe mensen kunt ontmoeten, nieuwe plekken kunt ontdekken en natuurlijk ook om mensen te spreken die hetzelfde hebben meegemaakt of mee maken. Minder leuk is dat Instagram vaak het perfecte plaatje lijkt bij iedereen en dat is precies waarom ik hier aan mee doe. Ook kan het lastig zijn als mensen een andere mening hebben of vooroordelen over je hebben. 

Ik hoop dat jullie gaan genieten van mijn take-over dag! 

Liefs, Melissa 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *