Follow Friday

ANNE CHRISTINE | @annevoorend

Hoi daar!

Hoi! Mijn naam is Anne Christine, maar de meeste noemen mij Ann. Ik ben 25 jaar oud en ruim acht jaar samen met Anthony (32). Samen hebben wij twee heerlijke kindjes; Sion van 3 en Laurie van 1. Ik ben opgegroeid in Gouda, maar wij wonen nu al bijna vijf jaar in Driebruggen. Een klein dorpje tussen Gouda en Woerden in. 

Werk & vrije tijd

Ik ben bijna afgestudeerd als Pedagoog en werk momenteel drie dagen in de week als Ambulant persoonlijk begeleider in de opvoedondersteuning. Een ontzettend uitdagende, interessante baan! 

Ik vind het heerlijk om met mijn gezin leuke dingen te ondernemen. Weekendjes weg, kamperen, maar ook lekker naar het bos of lekker burgerlijk met de bakfiets erop uit en samen eten aan het water. Naast leuke dingen ondernemen met het gezin hou ik er van om naar de sauna te gaan en uren lang te borrelen en te dansen met vriendinnen! 

Feitjes

  • Ik kan uren bezig zijn met de leukste kledingsetjes voor de kindjes samen te stellen. Zowel nieuw als gecombineerd met Vinted, ik houuuu er van!
  • Ik kom vaak ’s avonds tot leven. Je kan mij gerust wel eens om half 11 ’s avonds de wc zien schoonmaken of krijg ik ineens de geest om nog even de hele benedenverdieping te stofzuigen of toch nog even de kerstboom aftuigen. Anthony denkt er het zijne van 😊
  • Ik heb jarenlang toneel gespeeld en nog steeds vindt ik dat het allerleukste om te doen. In een andere rol kruipen en mensen een leuke avond bezorgen. Omdat ik nu druk ben met mijn afstuderen doe ik even niet mee, maar het liefst sta ik volgend jaar weer op de planken!

Doelen? 

Op persoonlijk vlak wil ik mij voornamelijk nog meer gaan richten op de Pedagogiek. Ik vind het ontzettend interessant en leerzaam hoe de ontwikkeling van kinderen verloopt en welke factoren dit allemaal kunnen beïnvloeden. Een baan als pedagoog in het ziekenhuis op de Neonatologie of kinderafdeling lijkt mij heel mooi werk. Daarbij is mijn grootste droom om samen met mijn gezin een mooie, lange reis te maken. 

Ik heb voor nu geen grote doelen die ik wil bereiken. Ik zou bijvoorbeeld willen leren hoe je zo kan worden dat je gelijk de was weg legt in plaats van nog een week in de wasmand op de gang staat hahah. Voor nu ben ik een tevreden persoon. Het grootste doel wat ik wil bereiken is dat ik mijn kinderen mag laten opgroeien als fijne mensen die een goed in hun vel zitten. 

Instagram

Hoelang ik al actief ben? Hiervoor moest ik even naar mijn eerste foto scrollen haha. Ik ben begonnen in 2013, toen ik nog lekker jong en onbezonnen was. In de loop der jaren ben ik steeds meer gaan delen over de kinderen. Wel probeer ik een balans te vinden tussen leuke foto´s van de kinderen en af en toe een gezellige foto van mezelf. 

Er is zoveel leuk aan Instagram! Foto´s van anderen, de gezellige gesprekken en herkenning die er ontstaan.. Toch merk ik dat Instagram soms ook een negatieve lading heeft. De ongezouten meningen die er gegeven kunnen worden of hoe doelloze scrollen terwijl je eigenlijk wat anders had kunnen doen. Maar ja, dat heb ik zelf in de hand 😊 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *