Anne,  Momster Monday

Mijn make-up en verzorging routine

Mijn make-up en verzorging routing speciaal voor jullie. Want..

“Anne, wat gebruik jij voor mascara?”, “Wat gebruik jij voor foundation?”, “Welke producten gebruik jij voor je haar?”.

Deze vragen krijg ik steeds vaker en vaker dus ik dacht, waarom bundel ik dit alles niet eventjes in een blogje en/vlogje voor jullie. Allereerst, ik ben verre van een prof en heb een haat en liefde relatie met make-up. Ik voel mezelf frisser, lekkerder, mooier en knapper mét make-up maarrr een blotenbillen gezicht is gewoon het aller lekkerst.

8 jaar geleden was ik heel veel met mijn uiterlijk bezig. Ik ging de deur dan ook écht niet uit zonder make-up. Ver-schrik-kelijk vond ik dat. Het voelde dan echt alsof ik naakt was. Ik was letterlijk minimaal een halfuur bezig met alleen mijn mascara, ik had namelijk altijd wel 100 mascara irritatie puntjes, te dik, te scheef, te klonterig, etc. Van mijn vriendin kreeg ik dan ook een mooie set wimperextentions kado voor mijn verjaardag (ik vraag me nog steeds af of dat geen eigen belang was, want ze kwam nooit snel de deur uit met mij ;)). Daar was ik echt helemaal blij mee. Wat ideaal, geen gedoe meer met mascara en ineens voelde ik me zonder foundation en plamuur ook helemaal content.

Nu 8 jaar later heb ik (tijdelijk) afscheid genomen van mijn wimperextensions door een infectie in mijn oog (krentenbaard, thanks to Ivy & Lux), en eigenlijk vind ik het wel even goed zo. Mijn wimpers zijn weer sterk en lang geworden. Ik gok dat ze er in de zomer wel weer op zitten hoor. Dan draag ik sowieso zo min mogelijk make-up.

Welke make-up gebruik ik:

Zelf ben ik groot fan van Goodiebox, daar zitten elke maand weer echt hele fijne producten in die ik dan ook graag test, probeer en daarna gebruik. Ik ben op een paar producten na niet heel trouw. Veel te leuk om steeds weer iets nieuws te testen en te proberen. Want, soms vind je er gewoon echt hele fijne parels tussen zitten. Buiten de producten wordt ik door Goodiebox ook steeds aan het denken gezet door de mooie missies die zij hebben en uitdragen. Heuse tip dus, wordt member!

Mascara:

Mascara’s… Ik heb er denk ik wel 10, je zal maar mis grijpen hè?! Een paar van deze mascara’s komen ook weer uit de Goodiebox & de Goodiebox adventskalender. Ik zal er even 2 uitlichten voor jullie.

Lash Princess Mascara: €6,29

Essence Crazy Volume: €6,24

Wimperserum:

Deze gouden rakker is na mijn oog infectie en 8 jaar wimperextentions echt wel een life-saver geweest. Mijn geheime wapen aka wondermiddel! Dit serum breng je de eerste periode elke avond voor het slapen gaan aan op je wimperrand. Als je het gewenste resultaat geboekt heb kan je dit afbouwen naar 2/3 keer per week!

Aphro Celina eyelashserum: €44

Voordat ik mijn mascara op doe gebruik ik meestal ook nog de Manna Kadar’s lash primer die ook in een Goodiebox editie zat! Precies dezelfde kan ik niet vinden maar ik denk dat deze het meest in de buurt komt (en meest betaalbaar).

Ardell Lash Magic 3D Primer: €16,95


Foundation/ poeder:

De poeder die ik al jaren gebruik is van Clinique. Voor een goed dekkend resultaat gebruik ik het sponsje. Voor een iets minder dekkend resultaat gebruik ik een willekeurige make-up kwast. Dit laatste doe ik bijvoorbeeld als ik uiteten ga in de zomer en/of als ik eerst foundation/ bb-cream oid eronder gebruik. Ik gebruik ook vaak naast onderstaande producten nog een “glitter” van de Hema.

Clinique Superpowder: €35,90

BFF De-Stress tinted serum: €46,50

Smeert als een crème maar bevat een natuurlijke dekking en teint!

Wenkbrauwen:

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik gewoon een potlood van de Hema die ik afwissel met een soort van pen/stift.

Potlood: €2 / Stift €3,60

Haar producten:

De mensen die ons al een tijdje volgen weten dat wij fan zijn van de webshop: hairandbeautyonline! Deze webshop heeft een ruim assortiment aan haar en beauty producten (en meer) van goede (kappers) kwaliteit en dat alles voor een hele schappelijke prijs. Met de code PERFNOTSOPERF ontvang je daar trouwens 10% korting op je bestelling. Ik verzorg mijn haar altijd uitgebreid en goed. Want, lang haar vergt zo zijn verzorging als je het gezond wil houden. Daarnaast heb ik een vrij lastige hoofdhuid. Ik heb vaak jeuk en regelmatig schilfers, blegh. Sinds ik onderstaande producten gebruik is dit gelukkig echt stukken minder en meestal gewoon helemaal weg. Ik licht 3 van mijn favorieten uit. Maar naast de shampoo, leave-in conditioner en het masker gebruik ik ook nog het serum en de conditioner.

Imperity Mi Dollo Di Bamboo Anti-Dandruff Greasy shampoo: €5,99

Organic Midollo Di Bamboo Bi-Phase conditioner: €5,99

Organic Midollo Di Bamboo Mask: €5,99

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *