Follow Friday

SAM | @ofjemamaheet

Z W A A I  Z W A A I

Hoi daar, mijn naam is dus Sam aka Samantha. Mijn leeftijd? Laat ik het zo zeggen: ik tik bijna die ene leeftijd aan. Einde onderwerp. Bedoel, laten we het gezellig houden. Over gezellig gesproken, mijn gezin. Mijn gezin bestaande uit twee te hysterische leuke koters genaamd Djex van ruim 3 jaar en Zoey van 1.5 jaar. En last but not least mijn verloofde Lex. Ik denk dat we een van de zovele verloofde stelletjes zijn want dat hele trouwgebeuren heeft niet bepaald meegezeten laatste tijd. De planning stond dan voor dit jaar 2022 maar toen besloten we vorig jaar een ‘verbouw’ huis te kopen waar we 1 maart de sleutel van krijgen. Dus we schuiven de heule reutemeteut maar weer op. We wonen trouwens in Wijk bij Duurstede (provincie Utrecht) en het ‘verbouw’ huis staat enkele straten verderop ook in Wijk bij Duurstede. Nog even over mijn verloofde. Lex is mijn harde werker die voor brood op de plank zorgt. Dit doet hij door met name groot formaat tegels te leggen. Zoekt u een tegelzetter? Hem niet bellen hoor want please gun me die paar uur per week met hem die nog over zijn.  

W E R K

Ik werk aan de was en probeer iets van mijn kinderen te maken. Nee, even zonder dollen. Ik ben zoals meerdere moeders dat hier noemen gepensioneerd. Wel tijdelijk gepensioneerd want zodra beide kids naar de basisschool gaan zal mijn pensioen aflopen. Djex zal over een jaar naar de basisschool gaan en Zoey over 2.5 jaar maar intussen ben ik al wel bezig iets voor mezelf te beginnen. Dat is op creatief gebied en hier moet u het mee doen. Dit was de Rijdende Rechter goedenavond. 

M E – T I M E 

Welke tijd? Wanneer de kids op bed liggen bedoel je? Bijkomen. Voor de rest winkelen, creabea’en, rouletten en online winkelen. Ik doe veel meer dingen graag alleen laatste tijd zit dat er allemaal niet in… uit eten, terrasje pakken, met de kids naar klimparadijzen, pretparken en noem het maar op.

5 J A A R

Over 5 jaar hoop ik een goede stap te hebben gezet in mijn bedrijfje in ons kantoorpand. Misschien dat ik in de tussentijd nog een opleiding ben gaan volgen of heb afgerond want er zijn eigenlijk nog zoveel dingen die ik leuk vind en me daar meer in wil ontwikkelen. Who knows. En ik denk zoals iedereen hoop ik dat die hele Corrie Coro echt voorbij is. Over 10 jaar wil ik nog niet nadenken want dan is Djex 13 jaar. Nee, dit gaat me te snel. Middelbare school praat. Hou op hoor. En dan ben ik bijna 4… aaaaaaaa!

D O E L E N 

Zoals eerder vermeld krijgen wij 1 maart de sleutel van ons nieuwe huis en ik hoop dat de hele verbouwing een beetje vlekkeloos gaat. Mijn doel is er zelf een prachthuis van te maken waar ik me met name op de kinderkamers ga richten want die vind ik wel echt belangrijkst zodat de kids zich daar ook thuis voelen. Mijn doelen zijn voor de rest uiteindelijk toch is te trouwen met de leukste, een leuke moeder te blijven/zijn voor de kids en gewoon veel lol en plezier te hebben in het leven. En real te blijven! 

I N S T A G R A M

Echt actief actief ben ik nu ruim 2 jaar denk ik. Eigenlijk sinds mijn echte pensioen. Maar sinds een jaar dat ik er een ‘mooie pagina’ van probeer te maken met vooral lol en mijn fulltime momlife te delen. Vooral sinds het kattenkwaad is begonnen bij Djex is mijn pagina reality geworden en heb ik veel gezellige ouders leren kennen en zie ik veel dingen voorbij komen waardoor ik denk : ’Op muren tekenen is echt heel normaal wat Djex doet.’ Dat vind ik dus wel echt het leuke aan Instagram; de vele ouders die ik ben gaan volgen en heb leren kennen. Hoe ik kinderen groot zie worden en zie ontwikkelen. Ik denk dat dat de hele corona tijd wel iets dragelijker heeft gemaakt toen we allemaal zoveel thuis zaten.

F A C T S

– Ik ben verslaafd aan online winkels die geen verzendkosten hebben. (Niet goed voor de portemoneeeeee)
– Redbull is life.
– Ik vroeg aan Lex een fact over mij: humoristisch. Die heeft wat van me nodig. 
– Ik koop Djex wel om met chocolade eieren. Tip!
– Zwak voor katten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *