(web)Shop Wednesday,  Review

WIN! Lekker slapen met Geurwolkje

Slaapproblemen bij onze hooggevoelige dochter

Iedereen die ons al een tijdje volgt weet dat in huize Romeijn slaap een moeilijk ding is. Ivy heeft nooit goed geslapen en totdat zij een 2,5 jaar was heeft ze nog nooit een nacht doorgeslapen. Lees; we hebben 2,5 jaar lang elke 2 uur op de klok wel gezien. We hebben van alles geprobeerd, allerlei technieken, verschillende dekens, verschillende slaapzakken etc, etc. Maar tot op de dag van vandaag is mevrouw Ivy-Rose nog steeds een draak wat betreft slapen. Ze komt maar moeilijk in slaap, komt regelmatig met haar smoezenboek naar beneden gehuppeld en wordt in de nacht regelmatig wakker. Ver-moei-end dus. Zowel voor haar als voor ons.

Is de aroma diffuser van Geurwolkje dé oplossing?

Al een tijdje hebben we in de woonkamer een aroma diffuser van Geurwolkje staan. Deze verspreidt heerlijke geuren door onze woonkamer.

Toen Geurwolkje ons benaderde voor een samenwerking speciaal voor de kinderlijn en kinderkamer dacht ik meteen “PING”, dit zou wel eens een oplossing kunnen zijn voor Ivy haar slaapproblemen. Aangezien ze hooggevoelig is reageert ze vaak intens op geuren, zowel positief als negatief.

We hebben de aroma diffuser van Geurwolkje nu ongeveer 3 weken in haar kamer staan en geloof het of niet maar ze is in die 3 weken tijd maar 2 keer naar beneden gekomen en niet wakker geweest in de nacht. En geloof mij, dat is een unicum. Misschien is het toeval, misschien helpt de etherische olie haar écht bij het ontprikkelen en het in slaap komen. Daarvoor moeten we het nog nét wat langer testen denk ik, maar buiten dat ruikt het gewoon ontzettend lekker én functioneert het Geurwolkje ook nog eens als mooi nachtlampje waar je verschillende kleuren uit kan kiezen. Niet compleet in het donker liggen maar een mooi kleurende kamer vinden natuurlijk veel kids natuurlijk ook erg fijn!

Welke aroma’s gebruiken wij? En wat doen ze?

Wij hebben nu de etherische oliën ‘slaap kindje slaap’ en de ‘in de maneschijn’ om te proberen en die eerste is zowel de favoriet van Ivy als die van mij! Heerlijk. Ook is er nog de ‘onder moeder’s paraplu’

Slaap kindje slaap ‘Deze blend bestaat uit drie rustgevende etherische oliën (lavendel, roomse kamille en geranium) die de nachtrust bevorderen. Heerlijke ontspanning voor lichaam en geest, waardoor het makkelijker wordt om je zorgen even los te laten en in slaap te vallen.’

In de maneschijn– ‘Deze vrolijke blend van etherische olietjes (mandarijn, sinaasappel, neroli (bittere sinaasappel) en vanille) is samengesteld om een gevoel van blijdschap naar boven te brengen! Een fijn gevoel van binnen en een lieve glimlach op die mooie toet.’

Onder moeder’s paraplu– ‘Deze frisse blend (citroen, kamfer, copaiba, grove den en lavendel) zorgt ervoor dat we minder ‘hatsjoeee’ en ‘kuch kuch’ horen. En die zakdoekjes die je altijd bij de hand hebt om de snottebellen op te vangen? Die zal je minder vaak nodig hebben! Door deze olie te vernevelen in jouw Geurwolkje merk je een verzachtende werking op de luchtwegen.’

Win een Geurwolkje + etherische olie voor kinderen naar keuze!

En nu mogen wij jullie ook blij maken en een Geurwolkje + etherische olie naar keuze uit de kinderlijn aan jullie weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Volg @Geurwolkje & ons, @perfnotsoperf op Instagram!
 • Laat een reactie achter onder deze blogpost, met welk Geurwolkje en welke olie jij wilt winnen.
 • Het delen van de winactie is heel lief maar zeker niet verplicht! 

Kan je niet wachten op de uitslag?

De code: PERF10 geeft 10% korting op alles in de Geurwolkje webshop tot en met 21 juni.

Doe je snel mee?

Perf not so Perf, Anne & Astrid

116 Comments

  • Jetske

   Oh zou dit helpen….? 😴😴😴
   Gebroken nachten zijn hier de laatste tijd enorm aanwezig 01.15, 03.00, 05.30 of… iedere nacht wordt ons zoontje wisselend wakker en waardoor…?
   Ik duim mee voor het slaap kindje slaap en dan de groene diffuser.
   Ondertussen 29 weken zwanger dus nog een paar goede nachten zou heeeeel wenselijk zijn!

    • Janneke

     Wauw, dit klinkt veelbelovend! Onze lieve dochter van 4,5 slaapt (ook) nooooit door. Combi van gevoeligheid en KNO & asmatische klachten. Moeilijk kiezen dus! Maar dan zou ik toch voor de ‘onder moeder paraplu’ gaan om mee te starten. 🤞🤞🤞

     • Janneke

      Omdat ik mij comment niet meer aan kon passen … hierbij ook de voorkeur voor het geurwolkje:
      Geurwolkje® original Close 2 nature 2.0 Diffuser 200 ML Licht hout Tevens Nachtlampje!

     • Nancy

      Dit zou ik graag willen winnen, zou er dan eindelijk rust in huis komen bij onze 4 Kids? En worden we weer zen?? Haha

      Wij doen heel graag mee en graag het geurtje slaap kindje slaap.🍀

    • Moniek

     Oehh zou dit gaat helpen tegen het vele nachtelijke hoesten? We zouden deze heel graag willen winnen en proberen of dit misschien gaat helpen, zodat ons meisje (en papa en mama ;-)) beter kan slapen! 🍀🍀

    • Lianne

     Wat een super leuke actie ik doe graag mee en zou dan vraag de geur slaap kindje slaap willen ontvangen🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

   • Susanne

    Ja, heel graag onder moeders paraplu. Er lijkt geen einde te komen aan dat gesnotter en gekuch…! Op naar een goede nachtrust🤞

  • Patricia

   Dat zou voor mijn hooggevoelige dochter geweldig zijn. Ze gaat met haar 15 jaar door een heel zware periode. Ik zou haar heel graag verassen met het geurwolkje en slaap kindje slaap olie.

   • Hanne De Beuckelaere

    Fijn! Ben gek van geurwolkje… eender welk olie´tje vanuit de kinderlijn vind ik geweldig! De Geurwolkje original Close 2 nature 2.0 Diffuser 200 ML groen vind ik heel mooi. Zou prachtig staan in de kamer van onze tweejarige!

 • Karin wolswijk

  Graag zou ik deze willen winnen en dan de geur slaap kindje slaap hopelijk helpt het dat me dochter wat makkelijker in slaap komt, na 1.5 jaar ellende met slaap, teveel prikkels is weinig slaap..

  • Cindy

   Wauw, wat een gave actie!! En wat heerlijk dat het voor Ivy lijkt te werken 🤩
   Ik zou graag kans maken op een geurwolkje, ik ga voor de geur ‘In de maneschijn’

   • Marloes

    Zo herkenbaar van het slapen. We merken dat etherische oliën heel fijn werken voor het slapen bij onze middelste. De jongste heeft ook al een diffuser maar de oudste nog niet.
    Ik wil voor haar graag de original nimbus 2.0 licht hout winnen met ‘onder moeders paraplu’

    • Renate de Jong

     Ik wil dit heel graag winnen en dan graag de geur slaap kindje slaap.
     Hier twee boys 11 jaar en 7 jaar…
     De boys hebben héél veel meegemaakt. Waardoor slapen, inslapen en doorslapen ook regelmatig een probleem is.

     Ik wil dit zo graag winnen voor de jongens! 💙💙💙

   • Bapke

    Graag zou ik een geurwolkje nimbus groen winnen voor op de slaapkamer van onze “Pieter” (zoals ons neefje van 4 hem nu nog noemt) die in we in augustus in verwelkomen! In ons huis hebben we al 2 heerlijke geurwolkjes staan maar op de babykamer nog niet! Heerlijk met het geurtje in de maneschijn! 🥰

    • Stephanie

     Ooh wauw super toffe actie !

     Hier zouden wij mega blij worden van onder moeders paraplu.
     Onze jongste dame is ontzettend vaak verkouden en hoest zowat de hele nacht door.

     Vermoeiend voor haar maar ook voor mama , papa en grote zus 🙈🙈

     Wij gaan duimen draaien 🤞🤞

   • Kristel

    Oeh dit klinkt veelbelovend! Zou dit graag winnen voor mijn nichtje, die altijd al last heeft met in slaap komen en moeilijk dingen loslaat in haar hoofd! Zou een perfect cadeautje zijn. Mocht ik winnen dan zou ik graag de diffuser in donkerhout willen met de ‘slaap kindje slaap’ olie.

 • Sharon Tigelaar

  Wauw ik doe heel graag mee voor ons kindje van 2 jaar met helaas chronische luchtwegproblemen. Deze Nimbus 2.0 groen zou heel mooi staan op z’n kamertje en hopelijk krijgt hij met de kinderlijn onder moeders paraplu een goede nachtrust en z’n longetjes ook een beetje rust van alle benauwdheid en hoesten!

 • Loes de Ruijter

  Dat zou ideaal zijn voor mijn zoon van 7. Hij slaapt erg onrustig (soort night terrors nog steeds) en slaapwandelt zelfs bijna iedere nacht. Hij belandt dan ook, al slaapwandelend, regelmatig bij ons in bed. Ik gun hem (en daardoor ons😉) een fijne en goede nachtrust. Ik denk dat hij de Love Sensez Diffuser wel mooi vindt (ideaal met dat nachtlampje) en dan met Slaap kindje Slaap olie. ☺️🤞🏻☺️🤞🏻

 • Laura

  Heel graag voor onze dochter Ise. Ze is nu 3 1/2 jaar maar elke nacht meerdere keren wakker en smorgens heeeeeel vroeg. Ze is een vrij actief kind, onze blije ei. En ik heb het idee dat ze snachts alles aan het verwerken is. Ze ligt niet stil en praat veel in haar slaap. Ook droomt Ze veel. Zou dit helpen? Het is het proberen waard! Ik ga heeeeeel hard duimen!!

  • Kim uyanik

   Ik zou dit heel graag winnen voor mijn zoontje van bijna 2, hij heeft de laatste tijd zoveel moeite met in slaap komen en doorslapen. Misschien helpt dit hem te ontprikkelen. Graag de nimbus 2.0 diffuser houtkleur met de olie slaap kindje slaap 🤞🏻🍀🍀

  • Kimberley van der Velde

   Oh dit wil ik ook zo graag voor mijn dochter haar kamer! Heerlijk rustig in slaap vallen met de geur Slaap kindje slaap 😴 het Geurwolkje® Original: Serenity Aroma Diffuser 500ml – zwart – marmer, roségoud vinden wij samen heel erg mooi 😍 wij gaan duimen!🤞🏻💜

   • Carola⁹

    Onze kleuter heeft mijn diffuser nu bovenstaan op haar kamer, met elke avond lavendel. Dus doe graag mee voor Slaap kindje, slaap.
    Dan heeft mama haar diffuser weer terug…hopelijk 🙏

  • Aileen Meijlof

   Wauw wat een geweldige actie en wat ontzettend fijn dat dit voor jullie werkt! Hopelijk mogen wij ook zo een wonder ervaren. Ons draakje van bijna 2 slaapt precies totdat wij naar bed gaan en dan is het raak alleen bij ons slaapt ze nog een beetje. Maar doorslapen is zowieso een vreemd woord dat ze nog nooit heeft gehoord. Wat zou het een wonder zijn als dit voor haar ook werkt, wij gaan duimen voor onze en haar nachtrust❤️ Dan zouden we gaan voor de nimbus original 2.0 groen. En de geur slaap kindje slaap natuurlijk😇

  • Laura

   Vergeet ik er gewoon bij te zetten welk geurwolkje en welke geur! Een roze geurwolkje voor onze prinses met de geur slaap kindje slaap. Dat klinkt alleen al hemels!!

 • Daisy

  Ik zou graag willen winnen voor mijn zoontje. Al 3 weken aan het hoesten, snotteren en niezen, dus onze keuze klinkt niet heel gek : onder moeders paraplu . En het geurwolkje met een houten kleur past perfect in zijn kamertje. Ik ga duimen 🤞🏼🤞🏼

  • Ellen Gielens

   Jou verhaal beloofd veel goeds!
   Zou erg fijn zijn als dit bij onze peuter ook werkt.
   Het is nu elke avond drama!
   De orginal close 2 nature 2.0 groen zou mooi op haar kamer staan en dan zou ik kiezen voor de slaap kindje slaap olie.

 • Didi

  Het geurwolkje maakt niet heel veel uit. Uit de soorten oliën kies ik dan slaap kindje slaap.
  Hoop dat het iets doet voor onze Mees want nu ik deze blog lees denk ik dat hij ook wel eens hooggevoelig kan zijn..

 • Irene Pitters

  Ik zou heel graag de Geurwolkje close 2 to nature 2.0 diffuser 200 ml licht hout met nachtlampje willen winnen met daarbij de heerlijke olie van onder moeders paraplu. Met nog een baby op komst lijkt me dit heerlijk voor toch al onrustige nachten!

 • Kim

  Wat fijn dat het slapen nu beter gaat! Ik zou heel graag een geurwolkje willen winnen en de olie ‘onder moeders paraplu’ komt goed van pas, ivm alle allergie klantjes hier.

 • Marianne

  Voor mijn zusje zou ik de Geurwolkje® original Nimbus 2.0 Aroma Diffuser 200 ML groen met daarbij de geur Slaap kindje kind willen winnen.
  Haar oudste van 5 komt nog elke nacht bij papa en mama en is vroeg wakker, hoe fijn zou het zijn om een wat betere nachtrust te hebben!
  Wellicht kan ze als dit goed bevalt voor de jongste die vaak verkouden is dan de Onders moeders paraplu kopen.

 • Tamara

  Zou graag slaap kindje slaap willen winnen wie weet gaat onze boef dan ook eens doorslapen of pp zijn minst beter gaan slapen zonder dat we hem melatonine moeten geven

 • Michelle

  Slaap kindje slaap zou ik zo graag willen winnen voor mijn hooggevoelige zoontje van bijna 4. Er is helaas nog nooit een nacht geweest dat hij heeft doorgeslapen en meerdere keren per nacht een huilbui waar je u tegen zegt. Samen met z’n zusje eindigen we halverwege de nacht in het grote bed, dus je begrijpt #wallenisdenieuwemode. Als geurwolkje de oplossing kan zijn… Ik duim heeeeel hard❤🤞

 • Ilona

  Zou heel graag willen proberen of dit voor ons jongentje ook werkt ,hij slaapt al 3 jaar slecht en komt sowieso 2 keer per nacht zijn bed uit. Ook hier hebben we inmiddels alles al geprobeerd. Om moe van te worden hahaha graag zouden wij in de maneschijn willen proberen in een geurwolkje.

 • Alissia kyano

  Wat fijn dat dit bestaat en voor nu werkt voor ivy, kyano is net als ivy hooggevoelig en in samenwerking met zijn trauma’s zorgt dit voor veel slapeloze nachten. Nachtmerries, mensen die Snachts op bezoek komen en vooral de angst voor het donker . Ook van alles al geprobeerd van stenen tot lichtjes tot knuffels bij de slaapkamerdeur die alle enge dingen tegen houden. Wie weet werkt zo’n rustgevende geur die je zorgen doen verdwijnen als slaap kindje slaap wel mee aan een nachtje zonder zorgen. En kan mama ook eindelijk eens doorslapen 🫠🫠 .

 • Priscilla

  Ik zou geurwolkje met onder moeders paraplu willen winnen.
  Hoppelijk slaapt mijn gevoelige meisje dan weer lekker door.
  Twee keer buisjes en amandel gepelt dus erg gevoelig voor alle snottebellen in de buurt.

 • Nicole

  Jaa graag heb er al vaker over zitten denken om te bestellen ma k zou graag het geurwolkje van het plaatje winnen met de houten onderkant en olie slaap kindje slaap hopelijk worden ze dan wat uitgeruste wakker.

 • Marije

  Wij hebben ook zo een ‘goeie’ slaper. Nu bijna 3 jaar en de nachten doorslapen zijn om 2 handen te tellen. Ook al vanalles geprobeerd en al eens oliën op een geursteen geprobeerd, maar nog geen diffuser. Zou de olie slaap kindje slaap wel willen proberen en de Original geurwolk met nachtlampje 🤞🏻

  • Rebecca

   Ik zou graag in de Maneschijn willen winnen. Sowieso zal Geurwolkje perfect in de nieuwe babykamer passen voor onze tweeling die we verwachten. De geuren lijken me heerlijk en hopelijk zullen ze bijdragen aan goede nachtrust!

 • Caroline Drent

  Wat een geweldige actie, als ik mag kiezen ga ik voor de Unity Diffuser licht hout 400 ml met de etherische olie “in de maneschijn “.

  • Brenda

   Jaaa heel graag. Onze bijna 4 jarige slaapt ontzettend slecht . Ik ga er elke nacht zo’n 4 uit gemiddeld. Hij is snel overprikkeld en verwerkt de prikkels ook slecht. Ik hoop dat de Slaap kindje Slaap geur van Geurwolkje in ieder geval een beetje kan helpen🙏🙏🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀

 • Evelien

  Oh wauw wat zou dit gaaf zijn om te winnen! Mijn dochter vind het erg lastig om te slapen, vooral het in slaap komen. Hoe gaaf zou het zijn als de Geurwolkje® original Nimbus 2.0 Diffuser 200 ML Licht hout Tevens Nachtlampje hierbij zou helpen! En dan het heerlijke ‘slaap kindje slaap’ erbij! Wij gaan hard duimen 🤞🏻

 • Kylie

  Oehhh ik zou heel graag het geurwolkje willen winnen die jullie hebben voor onze dochter haar slaap! Roze past goed in haar slaapkamer en slaap kindje slaap lijkt me super! We hebben alles al geprobeerd tot een slaapcoach aan toe maar ze komt nog steeds super vaak Savonds en snachts! Nu begin ik te duimen!!!

 • Rianka

  Oh zo fijn!! Mijn zoon van 6 is ook een slechte slaper. Slaapt niet zonder mij in & “zoekt” mij ook op snachts (ja hij slaapt nog bij mij) ik zou deze graag winnen in de hoop dat hij rustig kan slapen en op ten duur weer naar z’n eigen kamer gaat!

  Ik kies dan voor Geurwolkje original Close 2 nature 2.0 Diffuser in het groen en de olie “slaap kindje slaap”

  🤞🏻 🤞🏻

 • Lieke van Veen

  Mijn neefjes zijn altijd om 5 uur wakker. Misschien helpt dit ze om wat langer te slapen!
  Ik maak graag kans op de Geurwolkje original Close 2 nature 2.0 Diffuser 200 ML donker hout Tevens Nachtlampje! En de olie Slaap Kindje Slaap.

 • Tessa

  Ooh dit lijkt mij wel wat!, 🤩🤩 onze dochter is 3,5 en slaapt nogsteeds ruk.. (zoals het verhaal van ivy.)
  De nachten dat zij wakker is geworden in haar eigen bed zijn op 2 hand te tellen.. het geurwolkje zou ik weleens bij onze sensitieve dochter willen uitproberen in de hoop dat het ons slapen wat meer verzacht! Vingers crossed!❤️🍀😴😴🤞🏻

 • Cynthia van der tuijn

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleine meid van 4. Ze word heel erg veel wakker snachts en ik hoop dat dit helpt om wat beter door te kunnen slapen. Met een kleintje op komst is dat best wel een fijn idee

  • Justine ten Hove

   Dit heb ik nu al 4 x langs zien komen op instagram bij verschillende mensen en ik ben reuze benieuwd. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Het dessin is al top in ieder geval. Mooie vormgeving. En met 2 kids die enorm prikkelgevoelig zijn en een mama met hsp kan in ieder geval.1 van ons extra ontspannen. En mocht het nou bevallen. Dan komt er gewoon in iedere slaapkamer 1 haha. Die eerste geur met lavendel en slaap kindje slaap klinkt het fijnst voor ons

 • Inez

  Ik maak heel graag kans op ‘slaap kindje slaap’. Hier ook zo’n hooggevoelige draak die heel onrustig slaapt. Ik hoop dat het bij ons ook goed zal werken!

 • Marqueritaaaaaaa

  Wat een leuke/fijne actie…

  Ik zou graag voor “in de maneschijn” gaan.
  Onze zoon is een moeilijke en korte slaper waardoor hij door de dag heen teveel prikkels ervaart en zichzelf uitput, waardoor hij weer negatief gedrag vertoont.
  Onze boef heeft al het nodige meegemaakt (HB-kindje) en kan zijn draai nog steeds niet vinden en alle verwerkingen ervan. Hopelijk zal door dit ontspannen geurtje zijn lichaam en geest wat meer rust bieden, want ook daarin is hij heel gevoelig.

 • Denise Britsemmer van Zanen

  Zo dat zou wel een uitkomst zijn . Het zijn hier thuis vooral de drukke periodes dat de nachten onrustig zijn voor onze jongste .

 • Nicky

  Graag zou ik de Geurwolkje original Nimbus 2.0 Aroma Diffuser 200 ML groen Tevens nachtlampje willen proberen met de geur onder moeders paraplu ☂️ om te kijken of onze snottebellen fabriek Levi hierdoor minder last heeft van verkoudheden etc. Ons vrolijke ventje krijgt zodra hij goed verkouden wordt snel last vast oorontsteking en heeft inmiddels een gruwelijke hekel aan de neusspray. Misschien is dit een fijn hulpmiddel tegen die akelige snotneuzen!

 • Mien

  Ik ben altijd wat sceptisch over geur diffusers.
  Hier ook altijd drama slapers, en in slaapvallers. En vroeg wakker zijn kindjes.
  Ook prikkel, geur en reuk en smaak gevoelig.
  Maar Anne schrijft zo positief.
  En dat heeft voor mij de stap gezet naar deze winactie.
  In de maneschijn, klinkt super!
  Een gevoel van blijdschap kunnen wij hier thuis allemaal wel gebruiken.😉

 • Marian zw

  Ik zou de Nimbus groen kiezen met de olie slaap kindje slaap! Hier ook zo’n onrustig kind die hooggevoelig is voor geuren en geluiden

 • Miriam

  Ooo die zou ik heel graag willen winnen voor onze oudste dochter Saar. Nog zo jong en zo gevoelig voor spanning en stress dat ik hoop dat dit voor haar net zo goed werkt als voor Ivy en ze door zo’n mooi geurwolkje met “slaap kindje slaap” niet meer ‘s nachts wakker hoeft te worden vanwege beenpijnen als gevolg van spannende gebeurtenissen overdag. Dus we duimen voor zo’n mooi geurwolkje met hopelijk net zulke positieve effecten als Ivy (en daarmee jullie ook) heeft mogen ervaren 💕

 • Sanne

  Ooh wow
  Ik zou voor de unity diffuser licht hout gaan. En dan voor de concentratie olie, voor onze hoogsensitieve zoon, die snel afgeleid is door alle prikkels om hem heen.
  En wellicht koop ik dan de slaap kindje slaap erbij, zodat ie makkelijker in slaap komt 😁🍀

 • Kimberley van der Velde

  Oh dit wil ik ook zo graag voor mijn dochter haar kamer! Heerlijk rustig in slaap vallen met de geur Slaap kindje slaap 😴 het Geurwolkje® Original: Serenity Aroma Diffuser 500ml – zwart – marmer, roségoud vinden wij samen heel erg mooi 😍 wij gaan duimen!🤞🏻💜

 • Marieke

  Oh wat heerlijk zeg! Ik doe heel graag mee, zou heel fijn zijn voor Sepp op zijn kamer. Ik fs voor de nimbus 2.0 in licht hout en de olie ‘onder moeders paraplu’. Zou echt ideaal zijn!

 • Carmen den Toom

  Wat ontzettend fijn dat ze er zoveel baat bij heeft zeg. Ik heb 2 slechte slapers die elkaar afwisselen. Dus door slapen is voor ons zeker 4 jaar geleden 😅. Al een tijd geïnteresseerd in etherische oliën, maar ik weet nooit iets te kiezen. Nu spreekt mij onder moeders paraplu heel erg aan. Samen met de diffuser met hout aan de onderkant zou dat geweldig zijn. Bedankt voor deze kans ik ga duimen!!

 • JLB

  Wat fantastisch dat het zo goed werkt bij Ivy. We zouden graag de groene nimbus 2.0 diffuser willen met olie slaap kindje slaap. Als daar onze kinderen niet goed van gaan slapen dan weet ik t ook niet meer🫣

 • Jo-Anne

  Oeh ik doe heel graag mee voor ons meisje van bijna 2 🤞🤞 de diffuster maakt niet heel veel uit al vind ik de wit met licht hout wel mooi en de olie slaap kindje slaap. Ons meisje slaapt zo onrustig dus wil dit heel graag proberen 🤞

  • Joyce

   Héél graag! Ben zo benieuwd naar de kinderlijn. Super handig ook dat ze te gebruiken zijn als nachtlampje aangezien onze kleine meid niet in het donker wilt slapen! En wie weet ook fijn voor onze 2e kleine spruit die begin 2023 komt 🍀👧🏼💜

 • Ingrid vd Heijden

  Wat een herkenbare situatie! Wat super dat de olie er bij lijkt te helpen.

  Inderdaad alleen al de kleur van de diffuser, icm met de geur. Ik zie het hier ook wel werken!

  Ik zou graag Slaap kindje Slaap uitproberen ivm het ontprikkelen.

  Liefs, en geniet van het uitslapen

 • Minouche

  Ik doe mee voor slaap kindje slaap 🙏🏻 Yara heeft 3,5 jaar slecht geslapen en elke nacht schreeuwend en huilend wakker. Met naar bed brengen al drama.
  Wij hebben nu een slaaptrainer en dit gaat al een stuk beter, maar helaas huilt ze zich nog vaak in slaap en wordt ze soms nog midden in de nacht wakker.
  Geurwolkje original groen zou super leuk zijn 😍

 • Nadine

  Heel graag , hier twee jongens die heel moeilijk in slaap kunnen komen , en elke nacht er wel eentje wakker wordt. Ik maak graag kans op het geurwolkje met slaap kindje slaap 😊

 • Miranda

  Slaap kindje slaap 😍
  Hier twee slechte slapers, ook al van alles geprobeert zelfs de ergo voor het slapen weet even geen raad meer met onze draken.

 • Nesibe Arzuman

  Heel graag! Mijn dochter van 5 komt elke nacht tussen ons in. En dat zorgt voor slaaploze nachten.
  Misschien is dit de oplossing dat ze niet meer in de nacht wakker word.
  Slaap kindje slaapt zou ik willen winnen!

 • Mandy

  Jaaa ik doe graag mee, en wil de slaap kindje slaap. Misschien helpt het hier dan ook wel voor mijn jongste en z’n nacht rust. Dat hij niet meer elke nacht zo paniekerig wakker word. 🙏🏽

 • Nina geeraert

  Wat een leuke actie !
  Ik had graag de blend slaap kindje slaap gewonnen voor ons dochter Mila, zodat ze rustig kan doorslapen.
  Het geurwolkje unity 2.0 licht hout zou zeer mooi zijn in haar kamer!

 • Brenda

  Heel heel graag doe ik mee 💜 wat een leuke winactie. Lavendel is m’n favoriete geur en ontspan ik het allerbeste van dus doe daar graag voor mee. Kan wel wat ontspanning gebruiken na 3 jaar medische molen en de nog te komen onderzoeken binnenkort (én las dat het ook helpt tegen hooikoorts klachten dus win win)

 • Galinka van Bokhorst

  De sakura of de serenity diffuser met de olie slaap kindje slaap. Dit lijkt me heel fijn om te ontprikkelen en daarna fijn in slaap te kunnen vallen.

 • Marloes gerrist

  Ooooh!! Wat zou ik dit graag voor ons zoontje willen winnen 🌙, zodat hij lekker kan slapen, na een onrustige tijd (zusje ziekenhuis/zelf wennen op het kdv en veel ziek te zijn geweest)
  Wil hem zo graag lekker laten slapen.. van alles geprobeerd zoals olies voor in bad / insmeren / bed ritueel / samen slapen wil ik graag afbouwen en hopelijk lukt dat met het ‘Geurwolkje’ Slaap kindje slaap 🌙🤍

 • Cindy Dubbeldam

  Wat een toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor geurwolkje Nimbus met In de Manenschijn. Een beetje blije energie kunnen we hier wel gebruiken 😅

 • Wendy

  Ik zou heel graag slaap kindje slaap winnen voor mijn vaak overprikkelde mannetje. Misschien helpt hem dat met in slaap vallen na een drukke dag.

 • Kim schiphuis

  Ja graag had er al 1 voor me zoontje zijn slaapkamer maar die is helaas stuk gegaan.
  Slaap kindje slaap graag werkte heel goed hier 😊

 • Cindy Kroon

  Gaaf! Sinds ons dametje naar school gaat heeft ze veel last met inslapen. Misschien dat een geurwolkje helpt. Ik doe graag mee voor de Geurwolkje® original Nimbus 2.0 Aroma Diffuser 200 ML groen met de slaap kindje slaap geurolie.

 • Pascalle

  Nu ik gelezen heb over de werking van “onder moeders paraplu” wil ik toch wel een poging wagen! Onze kleuter heeft snel last van z’n luchtwegen en dat uit zich in onrustig slapen en veel hoesten. De nimbus in licht houten kleur zou hier het mooiste staan. Fingers crossed 🙂

 • Dominique

  Ik waag graag een kansje voor mijn dochter Isa. Vangt werkelijk álle prikkels op die er in haar omgeving zijn, en dat is heel vermoeiend! Zowel voor haar koppie als haar energie.. als ik win kies ik voor slaap kindje slaap; in de hoop dat ze hier goed mee kan uitrusten.

 • Patricia caro

  Heeeel tof!
  Dan ga ik toch voor slaap kindje slaap, onze tweeling van 1 kunnen wel wat slaap gebruiken (en inmiddels papa en mama ook) ♡

 • Joyce

  Waarom lees ik dit nu pas…. (zag t net via de story) Wow wat een uitvinding voor jullie zo snel goed resultaat. Ik ben zeer benieuwd en enthousiast. Maar laat ik op de valreep eerst nog even een gokje wagen.

 • Esther

  Oh wat zou ik graag Willen dat mijn mini rustig kan gaan slapen…en dan ook nog eens een aantal uren achter elkaar… vind de hele kinderlijk wel passen bij onze inimini snot en slecht slapende baby

 • Naomi

  Ik zou zo graag slaap kindje slaap willen winnen voor mijn zoontje. Hij is in April 1 jaar geworden maar sinds zijn geboorte kampen we al met slaapproblemen. Eerst vanwege een hongerig baby’tje , daarna wegens oververmoeidheid en wat het nu is geen idee… elke nacht wordt hij 3 a 4 keer huilend en krijsend wakker. Deze mama heeft ook behoefte aan een rustige nacht, niet alleen voor mij maar vooral voor hemzelf!❤️

 • Lisan

  Ooooo ik zou graag onder moeders paraplu willen winnen! Ons zoontje Nout is enorm aan het kwakkelen. Veel verkouden, oorontstekingen enz. Slaapt daardoor ook slechter. Krijgt binnenkort ook buisjes maar zou het super graag willen uitproberen🥰🍀💙 duimen duimen duimennnn.

 • Tessa

  Oeh ja die zou ik graag willen winnen! Geurwolkje Close 2 nature 2.0 in licht hout met als olie “onder moeders paraplu” 🤞🍀

 • Andrea te Raaij - van Mierlo

  Graag slaap kindje slaap maar dan voor mijzelf. 😂 Door mijn chronische ziekte slaap ik ontzettend slecht en wil ik niet altijd slaapmedicatie nemen. Ik val redelijk snel in slaap, maar word tegen 2.00 u meestal al wakker van de pijn. Dit betekent dan einde slaap voor mij. Dus mss heb ik geluk en win ik deze leuke actie en wie weet helpt geurwolkhe mij weer beter door te slapen. 🍀

 • Mary Rijvers

  Oh dat zou een uitkomst zijn voor onze piekerende en moeilijk in slaap komende dochter 🤩.
  Welke diffuser maakt me echt niet uit, allemaal mooi 🤩. Maar ik zou dan graag de slaap kindje slaap erbij willen winnen.
  🤞🏻🍀

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *