(web)Shop Wednesday

Kidsproof kaarsen? Ze bestaan echt!

Sanne verkoopt in haar webshop JUNOfires mooie ledkaarsen met timer. 

De herfst komt eraan en het wordt weer tijd om je huis gezellig en sfeervol te maken. Kaarsen zijn daarbij een echte musthave. Maar echte kaarsen zijn toch gevaarlijk met de kids? En dus zet je wel kaarsen neer als decoratie, maar zet je ze niet aan. Dit probleem had Sanne ook. Sinds ze moeder was geworden van Noud zette ze de kaarsen niet meer aan, omdat dat te gevaarlijk was. Ze miste de gezelligheid wel en dus begon de zoektocht naar een veilig alternatief voor echte kaarsen, kidsproof kaarsen. Die zoektocht was zeker niet makkelijk, want van veel led kaarsen is kwaliteit echt niet mooi. Ze stuitte uiteindelijk op mooi en veilige ledkaarsen met timer en begon de webshop JUNOfires.  

Sanne 

Sanne (31) is al 11 jaar samen met Bart en samen hebben ze 2 kinderen: Noud van 3 en Julie van 1. Sanne is jurist bij de gemeente en in november 2021 opende ze haar webshop JUNOfires. Haar missie is om ervoor te zorgen dat elke moeder een gezellig en sfeervol huis kan hebben zonder continu op de kaarsen te hoeven letten en zonder in te leveren op kwaliteit. Want laten we eerlijk zijn; bij de meeste ledkaarsen zie je een groot verschil met echte kaarsen. Dus niet bij deze led kaarsen!

Want hoe lekker zou het zijn als je ’s avonds ein-de-lijk de kids op bed hebt gelegd en je komt beneden en de kaarsen staan al aan. En geloof me, het is zo heerlijk dat je niet over de kaarsen hoeft na te denken en gerust even naar boven kunt lopen. De led kaarsen hebben een timer waardoor ze vanzelf aan en uit gaan. Zo kun je dus ook nooit meer vergeten de kaarsen uit te zetten! Doordat het veilige kidsproof kaarsen zijn geeft het je meer rust en dat hebben we allemaal nodig toch?

Ledkaarsen  

De ledkaarsen van JUNOfires zijn eigenlijk echte kaarsen zonder vlam. Ze zijn gemaakt van was (net als echte kaarsen) en daardoor voelen en zien ze er hetzelfde uit. De vlam bij ledkaarsen is een lampje dat een lichte en realistische flikkering geeft. En het beste is toch wel de timer; de ledkaarsen gaan automatisch aan en uit. Als je even snel kijkt zie je dus echt geen verschil. En een kleine spoiler; er zijn een aantal mannen geweest die de kaarsen hebben geprobeerd uit te blazen ;). 

Ledkaarsen hebben de volgende voordelen:

  • Ze zijn veilig.
  • Ze zijn gezonder dan echte kaarsen doordat ze geen fijnstof uitstoten.
  • Je hoeft nooit meer kaarsvet te verwijderen!
  • Ze zijn makkelijker dan echte kaarsen doordat je ze niet continu hoeft te vervangen. Oke, alleen de batterij af en toe. 
  • Ledkaarsen zijn een duurzame investering en na een jaar goedkoper dan echte kaarsen.   

JUNOfires heeft verschillende kleuren en designs kaarsen in de collectie, zoals de zwarte en witte LED dinerkaarsen die erg chique staan bij een diner of brunch. Ook hebben ze verschillende LED waxinelichtjes en mooie swirl kaarsen die een echte toevoeging geven aan het interieur. De ledkaarsen hebben een luxe uitstraling die sfeer geeft, doordat ze gebruik maken van echte was en een realistische lichtflikkering. Hierdoor heb je amper door dat het vuur niet echt is. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *