Review

Baby Brezza review

Musthaves

Als we het hebben over échte musthaves voor en baby dan heb ik een winnaar gevonden. Voorheen had ik misschien geroepen dat je echt een babynestje moest aanschaffen of misschien een inbaker slaapzakje. Dit was namelijk onmisbaar bij mijn eerste, maar baby Lucca gebruikt beide amper. Zo kan het per kindje toch nog zoveel verschillen. Nee, de échte musthave heb ik gevonden..een flessenwarmer is handig, een waterwarmer waar je de juiste temperatuur water uit kan tappen is ook handig maar de Baby Brezza Formula pro advanced is echt fantastisch!

Oké, waarschijnlijk heb je nu even op de site gekeken en denk je “dat is een hoop geld” en dat begrijp ik helemaal. Ik had een aantal maanden geleden precies hetzelfde. Ik zag mezelf al helemaal flesjes tappen uit die babysenseo maar toch hebben wij toen gekozen voor de water warmer om het onszelf iets makkelijker te maken. Als ik toen wist wat ik nu weet, had ik 1000% de Baby Brezza Formula pro advanced gekocht. Geen twijfel! Om al even wat weg te geven aan het begin van deze review (en waarschijnlijk heb je dat ook allang door), hij is het écht elke euro waard!

Flesjes maken

Laten we bij het begin beginnen. Een newborn krijgt zo’n 8 flesjes per dag. Laten we zeggen dat je in 5 minuten een flesje met de hand klaar maakt, dan ben je daar minstens 40 minuten per dag zoet mee. Om dan nog maar te zwijgen over de perfecte temperatuur, uit onze magnetron komt hij de ene keer goed maar de andere keer veel te warm. En wat dacht je van het roeren om de klontjes eruit te krijgen maar dan tegelijkertijd te zorgen dat er geen luchtbellen in komen?

Hoe handig zou een babymelk machine zijn? Net zoals een koffiezetapparaat zeg maar, gewoon en baby Senseo. Dat is dus precies wat de Baby Brezza FPA is! Van tevoren stel je het apparaat in op het soort voeding wat je gebruikt. Het apparaat zorgt dan voor de juiste verhouding poeder/water en het water is altijd op de perfecte temperatuur voor het flesje. Dan is het flesje vervolgens letterlijk met 1 druk op de knop gemaakt, dit maakt je leven dus écht zoveel makkelijker. In Amerika is dit één van de meest populaire babyshower cadeaus en dat snap ik nu wel.

Aanrader?

Definitely YES! Zoals ik hierboven al schreef; ik vind dit de állergrootste musthave voor een baby! Niet kind-afhankelijk maar gewoon enorm handig voor jou als papa of mama. Het scheelt je zoveel tijd en moeite. Ik betrapte mezelf er gisteren op dat ik voor de laatste fles gewoon vanaf zolder naar beneden ben gelopen om hem uit de Baby Brezza FPA te halen omdat ik geen zin had te wachten tot het water in de waterwarmer op zolder op temperatuur was. Dat zegt een hoop (i mean, twee trappen haha!).

Plus- en minpunten

+ in 10 seconde is je flesje klaar om te geven
+ geen gedoe met maatschepje afstrijken etc.
+ energiezuiniger dan een flessenwarmer
+ geen luchtbellen of klonten
+ grote opslag voor de poeder
+ door de wieltjes aan de onderkant kan je het apparaat makkelijk naar voren rijden om het water bij te vullen
+ het water is snel op de juiste temperatuur

– je moet de trechter om de 4 flesjes schoonmaken, maar dat is makkelijk opgelost door een tweede trechter aan te schaffen!

Korting

Mocht je de Baby Brezza willen aanschaffen, dan hebben wij nog een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling bij www.babybrezza.nl. Voer bij het bestellen dan de code PERFNOTSOPERF10 in. Let op, de code is geldig tot en met 28 februari 2023. (niet geldig in combinatie met andere kortingscodes)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *