Momster Monday,  Review

Perfect day out @ Preston Palace. 🤩

“De beste dag ooit!”

Het was weer zo ver. De Perf Family ging weer een dagje de hort op met het hele spul. 

Bepakt en bezakt stapten we de auto in voor een 2 uur durende tocht naar het oh zo mooie Almelo. Beide voor het eerst naar Preston Palace. Een uitje die voor ons beide al een tijdje hoog op het verlanglijstje stond want we hebben er zo veel over gehoord dat we vonden dat we daar écht eens heen geweest moesten zijn. 

Wij zouden Perf not so Perf niet zijn als we een mega eerlijke review zouden schrijven.. Dus dat gaan we doen. 

Wij hebben dit uitje (dag arrangement van 12.00 tot 19.00) gedaan in samenwerking met Preston Palace, wat inhoudt dat wij dit uitje hebben gekregen én zo’n uitje mogen weggeven aan 1 van jullie, voor maar liefst 4 personen!! Mega leuk dus, wij blij, Preston Palace blij én jullie blij!

We dwalen af. Back to the review. 

Om ongeveer 12.00 uur kwamen we aan bij Preston Palace, ietsje later want, plaspauze en file. We meldden ons aan en konden gelijk aanschuiven bij een heerlijke lunch. Een lopend buffet met voor ieder wat wils. Normaal gesproken zijn wij beide niet zo fan van zo’n lopend buffet maar we kunnen niet anders dan zeggen dat het HEERLIJK was. Mega verse producten en heel erg veel keus.

Met een volgegeten buik gingen we op ontdekkingstocht door alles wat het entertainment centrum van Preston Palace te bieden heeft. Een balletje slaan bij de midgetgolf, een balletje gooien op de bowlingbaan, een drankje drinken bij 1 van de vele barretjes, spelen in de indoorspeeltuin, zwemmen in het prachtige warme subtropische zwembad, een film kijken in de bioscoop. Het kan hier allemaal.

De kindjes hadden zin om te gaan bowlen dus dat gingen we doen. Helaas was het heel druk bij de bowling en konden we geen baan reserveren dus besloten we naar de kermis te gaan die helaas nog dicht bleek te zijn. Wij zijn toen lekker met een ijsje in onze handen gaan uitrazen bij de indoorspeeltuin. 

Overal waar je loopt en kijkt kan je iets te snoepen, snacken en drinken vinden. Van fruit en ijs tot aan nacho’s en van soep en vis tot aan frikadellen. Voor ieder wat wils. 


Na het spelen zijn we gaan bowlen, want er was toen wel plek! Helemaal leuk en na een paar ballen gegooid te hebben stonden de kids alweer te springen om naar de kermis te gaan. Mega leuk en allemaal helemaal into de muntjes machine #zeerverslavendleuk. De kids trokken nog aan wat touwtjes en gooiden wat blikken omver en met de nodige prijzen vertrokken we na een uurtje vol plezier naar Riviera oftewel het zwembad. 

Het zwembad is voor ons toch wel écht het toppunt geweest. Heerlijk warm water, prachtig en ruim opgezet, voor elke leeftijd iets te doen. Kortom, fantastisch! 


Na het zwemmen hebben wij onze buikjes weer vol gegeten waarna we tevreden en voldaan weer naar huis toe zijn gegaan.

De kids riepen meermaals: “Dit is echt de leukste dag van mijn leven”. Kortom een meer dan geslaagd dagje uit als je het ons vraagt. 

Review:

+ Ruim opgezet 
+ All-in concept 
+ Veel verschillende soorten activiteiten 
+ Voor elke leeftijd een feestje 
+ Schoon
+ Goed toegankelijk met een buggy 
+ Goede kwaliteit en ruime keuze qua eten en drinken 

– Voor een dagarrangement net te kort de tijd om meerdere activiteiten écht te doen. Tip: Lekker gaan slapen daar in het hotel, tijd genoeg dan! #herfstvakantietip 
– Niet de hele dag alles geopend (kermis vanaf 14.00) 

Winactie:

Wil jij kans maken op zo’n fantastisch dagje uit met jouw gezin? 
Wij mogen op Instagram een dag- arrangement weggeven aan 1 van jullie voor 4 personen. 
Kijk op: www.instagram.com/perfnotsoperf voor de winactie! 

Alvast heel veel plezier in Preston Palace! 🥳

Heel veel liefs, Anne & Astrid.

Meer informatie? Kijk op www.prestonpalace.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *