Anne & Astrid, onze missie!

Welkom, wilkommen & welcome op ons platform!

Wat leuk dat je er bent. We zullen ons even voorstellen! Wij zijn Anne @anneo3o5 (27) de brownie, mama van Ivy-Rose (6) en Lux-Lowen (3) & Astrid @astrid.drst (32) de blondie, mama van Olivia-Mae (4). Woonachtig tussen Rotterdam en Utrecht. 

Wij zijn besties, mama’s, hobby fotografen, gek op lekker en goed eten, dol op fashion en een hip outfitje, interieur lovers, open en eerlijk en proberen dat alles met een knipoog bij jullie over te brengen. 

Perf not so Perf is born… 

Op social media zien we vaak de perfecte plaatjes. Iets wat ons ruim 2 jaar geleden regelmatig onzeker maakte. Doen wij iets fout? Wij vinden het ouderschap namelijk soms even helemaal niet zo leuk. We besloten op Instagram een account aan te maken waarop wij de niet perfecte plaatjes zouden gaan delen, gewoon zoals het is. Inclusief rommel, vieze snoetjes, joggingbroeken, wallen en mama-haar met uitgelopen mascara.

 

Onze missie, wat doen wij?

Inmiddels zijn wij een platform met veel meer dan alleen bovenstaande. We richten ons nog steeds op eerlijkheid, openheid en onze realiteit en proberen dat met een vleugje sarcasme en een dikke vette knipoog over te brengen.

Maar wij zijn ook voor andere papa’s en mama’s een platform waar zij hun verhaal kwijt kunnen. Zowel positief als negatief. We doen regelmatig product reviews, toffe winacties, geven inspiratie op meerdere vlakken (outfits, interieur, opvoeding etc.), delen grappige uitspraken, doen spelletjes met jullie middels de Instagram stories en elke vrijdag en zondag neemt een leuke papa en/of mama ons profiel over tijdens de follow friday take-over!  

Aankomend jaar hebben we nog véél meer toffe plannen en hopen we jullie nog veel meer te kunnen inspireren & entertainen. 

xoxo & liefs van Anne & Astrid

foto; @fotografiepetit