Collab

Samenwerken?

Wij zijn geregeld op zoek naar samenwerkingen. Heb je een ander idee of een verzoek, neem gewoon contact met ons op en dan zullen we kijken of we er iets leuks van kunnen maken!

PRODUCT REVIEWS
Wij vinden het super leuk om nieuwe producten te testen! We maken een fotoreportage, eventueel een video en schrijven een eerlijke review voor onze volgers. De review zal altijd worden gedeeld op de blog, Instagram & Facebook! Wil jij ons jouw product(en) sturen? Neem dan zeker even contact met ons op via de mail.

GASTBLOGS
Voor onze rubriek op dinsdag ‘Tissue Tuesday’ zijn wij altijd op zoek naar persoonlijke verhalen, denk aan heftige verhalen of juist hele mooie verhalen. Uiteraard kunnen wij jouw verhaal ook anoniem delen. Wil jij jouw verhaal op onze blog delen? Stuur ons dan een mail met het concept.

Wil je graag een blog schrijven over een actueel of belangrijk onderwerp (kids gerelateerd), mail ons dan en misschien komt jouw verhaal dan op onze blog op de ‘To the point(s) Thursday’.

GESPONSORDE POST
Wij kunnen jouw product onder de aandacht brengen bij onze volgers door middel van een gesponsorde post. Meer informatie en/of vragen of interesse in onze media kit? Neem dan even contact met ons op via de mail (info@perfnotsoperf.nl).

BRANDREPPING
Wil jij mooie foto’s van jouw kleding en/of product voor reclame doeleinden voor jouw webshop die je vrij kunt gebruiken ter promotie? Je kunt ons spullen opsturen waarvan wij mooie foto’s maken geheel in de gewenste style. Deze foto’s krijg je uiteraard in hoge resolutie toegestuurd & wij zullen zelf ook één of meerdere foto’s plaatsen op Instagram en Facebook.

FOTOSHOOT
Wil jij prachtige, professionele fotos, op een super gave locatie die helemaal aansluit bij jouw label? Maar zie je het niet zitten om zelf alles te regelen? Stuur ons een vrijblijvende mail en misschien kunnen wij iets voor jouw label betekenen.

RECENTE SAMENWERKINGEN

Many more @ webshop wednesday.